sammeln . naschen . riechen . schmecken...viel Spaß beim genießen
ZUTATEN
. 125 g Zucker
. 1 Tasse Mehl(ca. 225 g)
. 1 Vanilleschote
. 3 Eier
. Zitronenschale
. 150 g Grieß
. 3 TL Backpulver
. ca. 1/4 l Milch
. 500-750 g rote Johannisbeeren
1.
Butter mit Zucker schaumig rühren, Mark einer Vanilleschote,
abgeriebene Zitronenschale, Grieß, Mehl, Backpulver und soviel Milch
dazugeben, bis ein geschmeidiger Teig entsteht.
2. Rote Träuble waschen und in die Teigmasse einrühren.
SEMOLINA CAKE WITH RED CURRANTS
Ingredients
.60 g butter
.125 g sugar
.pulp of 1 vanilla pod
.1 cup Flour (ca. 225 g)
. 3 eggs
.lemon zest
. 150 g semolina
.3 tsp baking powder
.ca. 1/4 l milk
. 500-750 g red currants
1. Cream together butter and sugar. Add vanilla pulp, lemon zest, semolina, flour, baking powder and add as much milk as it takes for a smooth dough.
2. Wash red currants and fold in the dough.
3. Bake in a greased baking form, covered with butter flakes with 200°C for 50 to 60 minutes.